Kalinić se želi vratiti u reprezentaciju, ali mu Modrić poslao jasnu poruku
Želi povratak u nacionalni tim nakon što ga je Zlatko Dalić otjerao iz ekipe na Svjetskom prvenstvu jer je odbio ući u igru na utakmici protiv Nigerije.

Pokajao se?

Kalinić se želi vratiti u reprezentaciju, ali mu Modrić poslao jasnu poruku

Endin Čaušević

Reprezentacija Hrvatske sinoć je remizirala protiv Engleske na praznoj Rujevici u meču Lige nacija.

Hrvatska je u jasnom padu forme nakon Svjetskog prvenstva gdje su oduševili svijet osvajanjem drugog mjesta. Nakon debakla i poraza od Španije sinoć su Vatreni uspjeli doći do remija protiv Engleske iako su gosti propustili nekoliko nevjerovatnih prilika.

Ono što zabrinjava hrvatsku javnost jeste činjenica da Hrvati već dvije utakmice u Ligi nacija nisu uspjeli postići gol. Mnogi smatraju da se Mario Mandžukić prerano oprostio od reprezentacije, te da će biti teško nadomjestiti njegov odlazak.

No, nakon svega pojavile su se priče da se Nikola Kalinić želi vratiti u reprezentaciju. Kalinića je Zlatko Dalić otjerao iz ekipe na Mundijalu kada je odbio ući u igru protiv Nigerije, ali čini se da se napadač Atletico Madrida pokajao i da je sada spreman da igra za Vatrene. No, prije svega jasnu poruku mu je poslao kapiten Luka Modrić.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Drago mi je što čujem da se Kalinić želi vratiti u reprezentaciju. Njegova želja i izvinjenje su uslov da se to ostvari. Jasno je da su njegove kvalitete neupitne i on bi sigurno bio važan dio naše reprezentacije. Naravno, ako se s njim sve riješi na najbolji mogući način", rekao je Modrić.

Top Komentari

ratip irats
Sa brisanjem komentara postajete totalno neozbiljni!! Nemojte nas praviti budalama!!
15 0
Keno
Brisu komentare hhahahahaha
11 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi