Da se naježiš: Pogledajte nevjerovatnu atmosferu s Poljuda nakon završetka utakmice

Svi su pjevali u jedan glas

Da se naježiš: Pogledajte nevjerovatnu atmosferu s Poljuda nakon završetka utakmice

E. Čaušević

Hrvatska se danas uspjela direktno plasirati na Svjetsko prvenstvo koje se naredne godine igra u Kataru.

Vatreni su danas igrali odlučujuću utakmicu na splitskom Poljudu protiv reprezentacije Rusije i odgovarala im je samo pobjeda kako bi završili prvi u svojoj grupi.

Na kraju je Hrvatska uspjela da pobijedi sa 1:0, a odlučujući trenutak utakmice desio se u 81. minuti kada je Kudryashov postigao autogol.

Nakon toga Poljud je "eksplodirao", a navijači Hrvatske su već tada lagano počeli slaviti veliku pobjedu i plasman na novo veliko takmičenja.

Veliko slavlje nastalo je tek nakon posljednjeg sudijskog zvižduka. Navijači su napravili nevjerovatnu atmosferu i pjevali su u jedan glas, a igrači su im se zahvaljivali na nevjerovatnoj podršci.

Iako je tokom cijele utakmice padala jaka kiša to nije poremetilo navijače Hrvatske koji su bodrili svoj tim tokom svih 90 minuta.

Nakon utakmice atmosferu s Poljuda objavio je i bivši golman ove reprezentacije Danijel Subašić koji je na svom Instagram profilu objavio nekoliko storyja i pokazao je kakva ludnica vlada u Splitu nakon velike pobjede.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

[streamable]https://streamable.com/gscqf0[/streamable]

[streamable]https://streamable.com/p616ku[/streamable]

Top Komentari

Biorazgradiv
Cestitke svim Herceg-Bosancima na plasmanu na SP!
9 12
BBB25
"U" dernek na tribinama Poljuda
1 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi