6

Komentari (6)

antikomunist
Sto su zaradili-zaradili. Svijeli svijet se ibreti kako su dogurali ovako daleko.Evo da dodam jedan od. ojih komentara ranije............Plemicu i ostalim fanaticima i navijacima DA PONOVIM sta pisu i kazu SVJETSKI MEDIJI-pa neka me opet nerealni fanatici iz BiH koji navijaju za susjednu zemlju a ne svoju ( od nje samo korist izvlace, nista drugo a ne daju joj nista)zaspu prijavama i dislajkovima——-»Vatreni su u Kataru u vodstvu bili samo 46 minuta, a odigrali su ukupno pet utakmica i plasirali se u polufinale.Hrvatska je dakle odigrala 450 regularnih minuta i 60 minuta produžetaka, dakle ukupno 510 minuta, a samo su 46 minuta bili u vodstvu».....hajmo sad kockasti fanatici, zaspite me dislajkovima i navalite sa prijavama;)
koraj
Pola bi trebali dati Bosni s obzirom da su iz Bosne selektor, pola reprezentacije i najpoznatija flanfulja (navijacica).
pero98
Prvo, nije pola Bosne, druga stvar za Hrvatsku igraju samo Hrvati i nema veze gdje su rođeni. Oni su svi Hrvati svidjelo se to tebi i sličnima koji tako razmišljaju. Vi se radije pobrinite za svoju reprezentaciju i polovne igrače koje imate unutra.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti