Fenjeraš priredio senzaciju: Vrh tabele u HNL-u se pretvorio u totalno ludilo

Šok za Rijeku

Fenjeraš priredio senzaciju: Vrh tabele u HNL-u se pretvorio u totalno ludilo

H. Zilić

Ogromna senzacija je viđena u 27. kolu HNL-a.

Fenjeraš Hrvatski Dragovoljac je sa 2:1 savladao Rijeku i tako šokirao tim sa Rujevice koji je napravio nekoliko koraka unazad u borbi za titulu prvaka Hrvatske.

Junak Dragovoljca bio je Perić koji je postigao golove u 23. i 50. minuti, dok je za Rijeku gol dao Ampem u 74. minuti, no dovoljno samo da ublaži šokantan poraz.

Nakon 27. odigranog kola Rijeka je trećeplasirana sa 52 boda, dva manje od vodećeg dvojca Dinama i Osijeka, ali i meč više od Dinama.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Hajduk je četvtoplasirani sa 49 bodova, tri manje od Rijeke i utakmicom manje od Rijeke.

Senzacionalni trijumf Dragovoljcu ne znači puno jer su ostali fenejraši sa 13 bodova, što je čak 11 manje od Istre koja je prva u sigurnoj zoni.

Top Komentari

PlavoBijeli1921
Tri manje od Rijeke i jednu utakmicu manje od Rijeke?hahahahahah
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi