Hrvatski nogometni savez PSG-u otkrio recept za uspjeh u Ligi prvaka

Parižani su ovaj put bili jako blizu

Hrvatski nogometni savez PSG-u otkrio recept za uspjeh u Ligi prvaka

Nije tajna da je od dolaska bogatih vlasnika na čelo PSG-a glavni cilj osvajanje Lige prvaka. A ove godine su "Sveci" ispunjenju cilja bili bliži nego ikada.

Došao je PSG do finala Lige prvaka, ali je sinoć u odlučujućoj borbi za trofej ipak poražen od Bayerna, rezultatom 1:0.

Dakle, ušati trofej su podigli Bavarci, a sa njima ga je podigao i hrvatski reprezentativac Ivan Perišić. Nastavila se tako "tradicija" koja traje od 2013. godine. Od tada svaki osvajač Lige prvaka u svojim redovima ima jednog hrvatskog internacionalca.

Počelo je sve sa, također, Bayernom i Mandžukićem, da bi nakon njega pehar Lige prvaka sa svojim timovima dizali Modrić (Real Madrid), Rakitić (Barcelona), Lovren (Liverpool) i sada Perišić.

Nakon sinoćnjeg finala oglasio se i Hrvatski nogometni savez i PSG-u ponudio "recept" za konačni uspjeh u Ligi prvaka.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Hej PSG, čini se da postoji recept za osvajanje trofeja Lige prvaka. Možda da pokušate sa hrvatskim internacionalcem na ljetnom prelaznom roku?", stoji u objavi HNS-a.

Top Komentari

Realist
Zaboravili ste Kovačića
1 4
BlueBoys
BrutalnO. :D ( op.a.)
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi