Hrvatskoj je bio sretan u baražu, da li će i BiH?

Ermin Avdić skautira rivale u baražu

Hrvatskoj je bio sretan u baražu, da li će i BiH?

S. Mlaćo

Dušan Bajević danas je i zvanično predstavljen kao novi selektor naše nogometne reprezentacije.

Sa iskusnim stručnjakom radit će i Slaven Musa, Rusmir Cviko, te Adnan Čustović, a da u našem Savezu ozbiljno misle na susrete baraža pokazuje i angažovanje video analitičara Ermina Avdića.

Avdić je postigao dogovor sa Savezom, a bh. javnosti poznat je iz FK Sarajevo gdje je obavljao isti posao.

Radio je i u Sheriffu iz Tiraspola, kao i tunižanskom Sfaxienu, ali i u SFK 2000 Sarajevo, te za mlade kategorije naše nogometne selekcije.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Avdić je bio sretan i nogometnoj reprezentaciji Hrvatske u susretima baraža za SP protiv Grčke, kada je angažovan od strane HNS.

Odradio je odličan posao, što je kasnije priznao i selektor Vatrenih Zlatko Dalić, te se nadamo da će uz znanje i iskustvo biti sretan i našim Zmajevima na putu ka Evropskom prvenstvu.

Top Komentari

Mowzilla
Ako Bog da
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije