Misimović: Nemam namjeru da se preselim u Sarajevo, ostajem u Minhenu

Jasna poruka

Misimović: Nemam namjeru da se preselim u Sarajevo, ostajem u Minhenu

E. Čaušević

U prostorijama Nogometnog saveza BiH danas je održana press konferencija na kojoj je se obratio novi selektor našeg tima Dušan Bajević.

Na početku press konferencije predstavljen je i stručni štab seniorske reprezentacije. Novinarima se obratio i Zvjezdan Misimović koji obnaša funkciju tehničkog direktora.

Misimović prati igre bh. reprezentativaca, te igrača koji konkurišu za tim. Novinare je zanimalo da li će se zbog toga preseliti u Sarajevo, a Miske je odgovorio u svom stilu.

Također, dotakao se i kodeksa ponašanja bh. reprezentativaca što se najviše odnosilo na primjer Ognjena Vranješa koji je zbog svojih ispada odstranjen iz reprezentacije.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Nemam namjeru da se preselim u Sarajevo, ostajem i dalje u Minhenu. Ima neki kodeks kako se igrači moraju ponašati. Oni su javne ličnosti, djeca ih prate i moraju biti primjer pogotovo van terena. Svako ima šansu ko bude pružao dobre partije i igrao u svom klubu. Niko nije zaboravljen i nama svaka pomoć će dobro doći. Nadam se da će što više igrača igrati u klubovima i biti standardni", rekao je Misimović i poslao poruku novinarima.

"Zamolio bih vas da stvorite dobar ambijent pred ove utakmice jer zajedno smo jači".

Top Komentari

papagaj
Miske molim te samo nemojte dozvoliti da vam Begic i kompanija prave ekipu, nek bude 11 ratnika makar svi bili ili hrvati, srbi ili bošnjaci, svejedno je samo nek grizu za BIH
10 1
enko
Papagaj,u pravu si,savezu dati samo zadatak da obezbjedi uslove.stali sto si napomenuo i menaderi aut.
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi