Hrvoje Barišić: Ovaj Zrinjski spreman je za najviše domete
Hrvoje Barišić opet nosi dres u kojem je stekao punu igračku afirmaciju

Stoper iz Splita po treći put je u dresu Plemića

Hrvoje Barišić: Ovaj Zrinjski spreman je za najviše domete · Intervju

Hrvoje Barišić, stasiti Splićanin, po treći put u svojoj karijeri obukao je dres mostarskog HŠK Zrinjski.

Nakon vrlo dobre epizode koju je imao u Tuzla Cityju Barišić se opet nakon nešto dužih pregovora vratio u klub u kojem je pružao najbolje partije i u kojem je stekao punu nogometnu afirmaciju. Ovaj vrsni nogometaš je za SportSport.ba govorio o prvim dojmovima nakon povratka u Mostar, o realnim dometima ove momčadi Zrinjskog, svom prijateljskom, gotovo bratskom odnosu sa suigračem Slobodanom Jakovljevićem i još nekim stvarima. Hrvoja smo 'pronašli' u Međugorju gdje Zrinjski tijekom reprezentativne pauze brusi formu za nastavak prvenstva. 

"Evo, tu smo na dobroj, staroj destinaciji gdje se pripremamo i brusimo formu za nastavak iskušenja u Premijer ligi" - govori za početak Barišić i dodaje:

"Početni dojmovi ne mogu biti drukčiji nego odlični. Vratio sam se u grad gdje se praktički osjećam kao kod kuće, u ekipu gdje poznajem veliki broj suigrača te mi nije trebalo puno vremena za prilagodbu a neću pretjerivati ni ako kažem da sam se praktički odmah uklopio u ekipu" - odgovara Hrvoje na naše prvo pitanje koje se odnosilo na prilagodbu na novi/stari klub.

Jesi li zadovoljan učinkom Zrinjskog na ovoj prvoj pauzi?

"Pa iskreno jako sam zadovoljan. Osobno mislim da smo trebali na svom kontu imati barem još dva boda, no i ovo do sada što smo napravili je jako dobro i nije za podcjenjivanje. Imali smo dosta derbija, većinu utakmica odigrali smo na zaista vrhunskoj razini tako da je ovaj učinak sve u svemu itekako zadovoljavajući za nas."

Oglasi

Hrvoje, što misliš koji su dometi ovog sastava Zrinjskog u ovogodišnjem izdanju m:Tel Premijer lige Bosne i Hercegovine?

"Moje mišljenje je da je ovaj tim jako potentan i da imamo još mnogo prostora za napredak kao ekipa. Vjerujem da imamo potencijal za velike, najviše domete i ako nastavimo s ovako kvalitetnim radom kakav je bio do sada nema razloga da te domete i ne dosegnemo." - uvjeren je povratnik u HŠK Zrinjski.

Prvi put surađuješ s trenerom Sergejom Jakirovićem i njegovim stožerom?

"O treneru Jakiroviću te njegovim suradnicima imam samo riječi hvale. Od samog odnosa prema nama igračima, preko visoke profesionalnosti na treninzima i samim utakmicama. Da budem iskren, veliki užitak mi je raditi s njima i nadam se da će naša suradnja trajati što duže. 

Ponovo si na terenu sa svojim najboljim prijateljem Slobodanom Jakovljevićem?

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mislim da o odnosu između Slobe i mene ne treba trošiti riječi. Razumijemo se u svim segmentima, na terenu i van njega. Najbolji smo prijatelji i mislim da je ta kemija vidljiva na travnjaku, gotovo da u nekim trenutcima možemo odigrati i zatvorenih očiju- Mislim da sada kada smo još iskusniji to razumijevanje doseže još veću razinu i da tek sada igramo svoj najbolji nogomet u karijeri." - govori za SportSport.ba Hrvoje Barišić.

Da ono što Barišić govori itekako ima smisla govori i podatak da su Plemići u šest kola primili samo dva pogotka i uz Široki Brijeg mogu se pohvaliti daleko najboljom obranom u ligi. Zrinjski će nastavak sezone otvoriti gostovanjem u Trebinju protiv Leotara nakon čega će u gradskom derbiju, u odgođenoj utakmici 2. kola dočekati gradskog rivala FK Velež.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Ekspert
Kao Georgijević.
1 0
Badger
Na najviše domete. Treće pretkolo UEFA Lige !
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi