Plemići narednih dana u standardnoj bazi

Zrinjski pametno koristi pauzu

Plemići narednih dana u standardnoj bazi

A. Čaušević

Fudbaleri Zrinjskog su se u četvrtak vratili trenažnom procesu nakon nekoliko slobodnih dana. 

Protekla tri dana Plemići su dobili slobodno, a od danas će trenirati u Međugorju što je u posljednje vrijeme standardna baza mostarskog kluba.

Zrinjski će u subotu gostovati u Hrvatskoj gdje će odigrati i pripremni meč protiv niželigaša Croatia Zmijavci.

Protiv hrvatsko niželigaša priliku za igru će dobiti i Kerim Memija koji je posljednji stigao u tim. Tada će i stručni štab procijeniti kondciono stanje bočnog fudbalera.

Sergej Jakirović na raspolaganju ima 25 igrača, a timu su priključena i petorica juniora Anis Sefo, Franjo Vrljić, Ivan Vrankić, Petar Šetka i Antonio Prskalo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sredinom sedmice mostarski tim su napustila trojica igrača. Sadik Škrijelj je na posudbi u hrvatskom Rudešu, a Mario Krstovski u ekipi Makedonija Gjorče Petrov. S golmanom Aleksandrom Stankovićem je raskinut ugovor.

Nakon reprezentativne pauze Zrinjski će gostovati Leotaru, nakon čega slijedi gradski derbi protiv Veleža na stadionu Pod Bijelim brijegom.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zaccheroni
Međugorski opanci
5 4
block123
Valjda mislite narednih dana vraćajući se kući ( Medjugorje ) , svakako su vise gore nego u Mostaru .
4 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi