"U slavlju smo se malo opustili"

Barišić nakon Veleža

"U slavlju smo se malo opustili"

M. Šljivak

Hrvoje Barišić večeras je lako mogao postati tragičar Zrinjskog.

Štoper Plemića je u dva navrata ispustio Džankovića iz vida. Jednom je napravio prekršaj, a drugi put je mladi napadač Veleža promašio čist gol.

Barišić ističe da je opuštanje razlog nešto lošije predstave Zrinjskog.

"U slavlju smo se malo opustili. Igrali smo katastrofalno poluvrijeme. Ja sam imao tu katastrofalnu grešku. Možda je na kraju 1:1 najrealnije. Iznenadili su nas s postavkom 3-5-2", rekao je Barišić i dodao je:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Uvijek je žao kada se derbi ne dobije, ali nismo ni zaslužili pobjedu. Moramo se malo dići, ali normalno je da se opusti", rekao je Barišić.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ekspert
Barišič igra sjajnu sezonu, osim danas. Janković prevara od igrača. Bolje da naša djeca igraju. Ubi frajer loptu, dribla, puca bezveze konstantno i krivac za gol danas. A još veći trener, kojem kapa do poda na svemu, osim na Jankoviću. Čime ti je zaslužio da igra moj treneru? Danas ga je Dudić nadmudrio. Velež živ, rastrčan, a mi sve suprotno. Mada je i razumljivo obzirom na sve da sno se opustili.
7 0
Ecosport
Sreća vaša pa Velež nije išo do kraja. Popušili bi ga vi dobro.
6 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi