Zanimljiv dan u Posušju: Promjena termina utakmice, potpis, ali i jedna nesvakidašnja objava
FOTO: HŠK Posušje

Sutra je Ćorićevim izabranicima rival Široki Brijeg

Zanimljiv dan u Posušju: Promjena termina utakmice, potpis, ali i jedna nesvakidašnja objava

Samir Mlaćo

Buran dan danas u HŠK Posušje. Posušje je za vikend planiralo igrati meč sa NK Široki Brijeg, no termin je promijenjen.

Odlučeno je da se meč igra sutra od 15 sati na Mokrom Docu, a razlog je najavljeno loše vrijeme za vikend.

Istovremeno su iz Posušja potvrdili da je Dominik Begić produžio saradnju. Ovaj napadač ostaje na Mokrom Docu do 2025. godine, što je sjajan potez Uprave ovog kluba.

"Dominik Begić plavo-bijeli do ljeta 2025.

Napadač HŠK Posušje, Dominik Begić, danas je na stadionu Mokri Dolac potpisao novi ugovor i vjernost matičnom klubu do ljeta 2025. godine!", objavili su iz hercegovačkog kluba.

Nedugo prije toga stigla je i još jedna zanimljiva objava ovog kluba.

Oglasi

Odlučili su odgovoriti na optužbe pojedinih portala da je jedan nogometaš ovog kluba zaposlen u jednom od Ministarstava.

Brzo su to demantovali sa Mokrog Doca, što je situacija što se rijetko viđa. Smatraju da je u sve upletena i politika.

Najoštrije osuđujemo lažno izvještavanje pojedinih portala o angažmanu nogometaša našeg Kluba kao savjetnika u Ministarstvu gospodarstva ŽZH. Odgovorno tvrdimo da ni jedan naš nogometaš nije angažiran kao savjetnik u Ministarstvu gospodarstva niti u bilo kojoj drugoj instituciji Županije Zapadnohercegovačke. Ne znamo koji su razlozi ovakvih bolesnih laži i izmišljotina na osobe koje ulažu velike i nesebične napore za dobrobit našeg Kluba.

Ako su oni političke naravi, takvima poručujemo da se HŠK Posušje nikada nije bavio politikom i da u upravljačkim strukturama Kluba sjede ljudi koji rade na dobrobit Kluba i da veliki dio njih nema nikakve veze s politikom. Također, poručujemo da su dobro došli svi oni koji mogu pomoći, kako bi Klub bio još jači, bez obzira na političko opredjeljenje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ako je razlog medijski reket autora ovih gnjusnih laži, isto im poručujemo da su pogriješili adresu.

Kako je HŠK Posušje ovim izmišljenim tvrdnjama pretrpio financijsku štetu i ugled, protiv vlasnika i urednika portala, koji su objavili lažne informacije, podnijeti ćemo prijavu nadležnim organima. Isto tako, obavještavamo sve naše navijače i javnost da ćemo Klub od ovakvih i sličnih laži braniti svim pravnim sredstvima", istakli su iz Posušja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti