Sutra derbi na Mokrom Docu, Ćorić ne želi pričati o tituli

Domaći imaju sve u svojim rukama

Sutra derbi na Mokrom Docu, Ćorić ne želi pričati o tituli

S. Mlaćo
Jutros je na stadionu Mokri Dolac održana press konferencija HŠK Posušje uoči derbija 25. kola protiv FK Goražde. Utakmica se igra sutra u 17 sati na gradskom stadionu Mokri Dolac.

Medijima su se obratili glavni trener Denis Ćorić i golman Marko Galić. Ćorić je kazao.

 "Znamo svi da nam dolazi ekipa koja igra odlično proljetnom  dijelu. Dosta dobro su balansirani u svim linijama. Mi smo u dobrom ritmu, puni smo samopouzdanja i nadam se prije svega dobroj utakmici pa ćemo vidjeti”, rekao je Denis Ćorić, a potom na pitanje hoće li eventualnom pobjedom biti riješena titula odgovorio.

“Ne bih se složio. Imamo još šest kola do kraja i svih šest kola ćemo maksimalno pristupiti. Pod upitnikom su Nenadić i Buhač, ostali su u kadru. Mi ćemo uz današnji trening odrediti najboljih 11 pa ćemo vidjeti kako će to biti. Ne spominjemo sam vrh i tako ćemo se ponašati do kraja. Nama je najbitnija samo sljedeća utakmica i ja vjerujem da će biti sve u redu”.

Može biti slika sljedećeg: Jedna osoba

Nakon Ćorića medijima se obratio najboljih golman lige Marko Galić koji je kazao:

"Atmosfera u svlačionici  je odlična, kao i do sad. Trener Ćorić i njegov stožer su nam prezentirali FK Goražde, te njihove dobre i loše strane. Mi smo spremni i jedva čekamo utakmicu".

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Na kraju presice HŠK Posušje se zahvalio svim navijačima na velikoj podršci koju daju kupovinom ulaznica, iako je prisustvo navijača zabranjeno na stadion.

Sutrašnji meč igra se od 17 sati, a Posušje je lider sa 53 osvojena boda, dok Goražde ima 44.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi