U Posušju ne žele pričati o Premijer ligi

Sutra na Mokri Dolac stiže Igman

U Posušju ne žele pričati o Premijer ligi

S. Mlaćo

HŠK Posušje će u naredna dva kola biti domaćin. Na Mokri Dolac sutra stiže Igman, a zatim GOŠK.

Tim povodom održana je press konferencija kluba iz Posušja na kojoj su se obratili šef struke Denis Ćorić i napadač Dominik Begić.

Ćorić je naglasio kako je FK Igman jako opasna ekipa i da im ne pripada ovo mjesto na tablici. Na pitanje novinara, smatra li da je HŠK Posušje već u Premier ligi BiH, odgovorio je da on ipak ne misli tako.

“Mi idemo utakmicu po utakmicu” kazao je Ćorić.

Dominik Begić je najavio maksimalno zalaganje ekipe i istakao kako mu nedostaju navijači, te da se nada da će oni uskoro se vratiti na tribine.

Sutrašnji meč igra se sa početkom u 16:30 sati.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Posušje je lider na tabeli i ima osam bodova prednosti u odnosu na TOŠK i Goražde.

Sa druge strane Igman vodi grčevitu borbu za opstanak. Trenutno je na 14. mjestu, a upisao je tek jednu pobjedu u pet posljednjih kola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije