Goran Granić nije više trener HŠK Posušje

Klub se oglasio saopštenjem

Goran Granić nije više trener HŠK Posušje

H. Zilić, foto: D. Kurbegović

Premijer liga Bosne i Hercegovine ulazi u samo završnicu, a do kraja sezone očekuje nas velika borba u posljednjih deset kola.

Posebno će biti zanimljiva borba za opstanak jer je u drugom dijelu tabele prava gužva.

Jedna od ekipa koja će se boriti za opstanak je i HŠK Posušje.

Pred reprezentativnu pauzu tim sa Mokrog Doca odlučio se za trenersku promjernu i Goran Granić neće više biti trener prvog tima.

"Ovim putem obavještavamo javnost kako je na sjednici UO HŠK Posušje jednoglasno gospodin Goran Granić razriješen dužnosti šefa stručnog stožera HŠK Posušje.

Ovim putem se zahvaljujemo gospodinu Graniću na svemu što je dao za naš klub i želimo mu mnogo sreće u nastavku njegove karijere.

Oglasi

Hvala Grana!", stoji u saopštenju HŠK Posušje.

[facebook]https://www.facebook.com/photo?fbid=620666156738354&set=a.580206964117607[/facebook]

Naš portal je početkom sedmice pisao da je jedan od kandidata za klupu Posušja Slaven Musa, a ko će preuzeti ekipu saznat ćemo vrlo brzo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Posušje je nakon 23 odigrana kola na osmoj poziciji Prmeijer lige BiH sa 24 osvojena boda.

U 24. kolu ekipa sa Mokrog Doca gostuje direktnom konkurentu u borbi za opstanak ekipi Igmana iz Konjica.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi