Ozvaničen novi potpis u Posušju
FOTO: HŠK Posusje/facebook

Aktivno na Mokrom Docu

Ozvaničen novi potpis u Posušju

Haris Zilić

Bliži se početak proljetnog dijela u fudbalskoj Premijer ligi Bosne i Hercegovine, a samim tim i klubovi privode kraju svoje pripreme. Igraju se prijateljske utakmice kako bi treneri imali što bolju sliku pred nastavak sezone.

Aktivno je i u HŠK Posušje. Tim sa Mokrog Doca je ove zime dobio novog trenera, a to je povratnik Denis Ćorić koji će naslijediti Branka Karačić.

Pored toga, Uprava a kluba radi i na formiranju što boljeg igračkog kadra.

Posušake očekuje borba za opstanak i svjesni su da će svaki bod do kraja sezone biti od velike važnosti.

Tako je danas tim sa juga naše zemlje ozvaničio još jedan potpis. Saradnju je produžio Joao Erick.

"João Erick plavo-bijeli do ljeta 2025.

Oglasi

Brazilski internacionalac, João Erick Marques da Silva, danas je produžio ugovor, i ostaje u redovima Hrvatskog športskog kluba Posušje do ljeta 2025", stoji u objavi HŠK Posušje.

João Erick plavo-bijeli do ljeta 2025. 🔵⚪️ 🇧🇷 Brazilski internacionalac, João Erick Marques da Silva, danas je produžio...

Posted by HŠK Posušje on Friday, January 26, 2024

Posušaci su nedavno igrali prijateljsku utakmicu protiv Sesveta koju su dobili 3:2, a nakon toga za SportSport komentar je dao trener Denis Ćorić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Prava prijateljska utakmica. Što se tiče nas, prvi put smo na prirodnoj travi, jer smo prethodni period trenirali na umjetnoj travi. Bitno je da se niko nije povrijedio. Rezultat je bio u drugom planu", rekao je Ćorić i nastavio:

"Bilo je dobrih stvari, ali ima stvari koje moramo popraviti, a to je realizacija. Pored tri gola imali smo još sedam prilike gdje smo morali bolje reagovati. Zadovoljan sam, idemo dalje raditi."

Top Komentari

Frane
Uz Ivančića i Grahovca najbolji veznjak lige, a daleko najbolji Brazilac/stranac u ligi.
2 1
SamoSiroki
Slažem se.. Mada se nikad ne slažemo.. Ovaj put DA
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi