Ćorić na posebnom zadatku: Šta spremaju HŠK Posušje i NK Osijek?
foto: facebook HSK Posusje

Jesenji prvak Prve lige FBiH mogao bi se dodatno pojačati

Ćorić na posebnom zadatku: Šta spremaju HŠK Posušje i NK Osijek?

S. Mlaćo
U HŠK Posušje je i dalje radno. Iako je sezona završena, a jesenja titula je stigla na Mokri Dolac, nogometaši ovog kluba sa nešto manjom minutažom u polusezoni nastavili su sa treninzima, dok su oni drugi već na odmoru.

U isto vrijeme vrijedno radi i šef struke tima iz Posušja Denis Ćorić. Ćorić je potvrdio svoje trenerske kvalitete u protekloj polusezoni, no na tome ne želi stati.

Posušje se želi dodatno pojačati, a Ćorić trenutno boravi u posjeti NK Osijek.

Pratio je meč Osijeka i Dinama, ali i treninge prvog te drugog tima Osiječana.

Moglo bi to značiti i saradnju ova dva kluba, no sve će biti jasnije u narednom periodu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Ćorić je već najavio u razgovoru za SportSport.ba da su njegovom timu sada potrebna određena pojačanja, no da u klubu neće srljati po tom pitanju.

“Svaki igrač je dobro došao. Ipak, ja kao trener ne želim gomilati igrače. Opet kažem, pauza je i trebamo dobro odmoriti te vidjeti šta i kako dalje. Imamo kvalitetnu ekipu, ali želim jednog ili dva igrača na nekim mjestima. Ne pod svaku cijenu, naravno", rekao je nedavno Ćorić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi