U Posušju danas zakazali vanrednu press konferenciju

Nisu dobro startali, čak naprotiv

U Posušju danas zakazali vanrednu press konferenciju

Samir Mlaćo
U HŠK Posušje ne mogu biti zadovoljni otvaranjem drugog dijela sezone. Najprije su se oprostili od Kupa BiH porazom od FK Velež 2:0, a zatim proteklog vikenda u prvom kolu nastavka sezone remizirali sa FK Leotar 1:1.

Posušje ima 24 boda i za sada je u sigurnoj zoni, no za vikend će u goste aktuelnom lideru Zrinjskom, a zatim ugostiti neugodni Široki Brijeg.

Ukoliko ne osvoji nove bodove, momci sa Mokrog Doca mogli bi doći u veoma tešku situaciju.

Za danas je planirana i izvanredna konferencija za medije. Najavili su to sa Mokrog Doca, a navijači sa nestrpljenjem očekuju istu.

“Ovim putem obavještavamo sve predstavnike medija da će se sutra u 12:00 sati na Stadionu Mokri Dolac u press salonu održati izvanredna konferencija za medije HŠK Posušje.

Vidimo se na "zelenom dragulju"!“, stoji u objavi premijerligaša.

Oglasi

Pojedini navijači su se pitali da li to znači da će doći do trenerske promjene, odnosno da li će Goran Granić postati 'bivši', ali kako saznajemo to se bar za sada neće desiti.

U Posušju prema još uvijek nezvaničnim informacijama spremaju zanimljivu akciju za navijače, te prijatelje i sponzore kluba.

Posušje ima sjajnu posjećenost tokom cijele sezone, a samo jaka kiša i veliko nevrijeme spriječilo je navijače da u velikom broju dođu na meč protiv Leotara.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Uprava kluba u proteklom periodu uradila je mnogo posla, prepoznali su to i navijači, a svi se nadaju da će se Premijer liga i naredne sezone igrati na Mokrom Docu.

Posušje je to po mngoo čemu zaslužuje, ali svakako da će to mora dokazati i na zelenom terenu.

Top Komentari

Catanzaro
Bolje im je da ne mijenjaju trenera. Protiv Veleza se vidjelo da je to ekipa sa nekim rukopisom i utakmica protiv Leotara na onoj bari ili sljedece dvije protiv boljih protivnika nisu razlog da se smjenjuje trener. Posusje sa onom ekipom i Granicem sigurno ostaje u ligi. Puno srece im zelim do tog cilja
2 0
Taceoni
Dudic u pregovoru
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi