Tri meča u subotu, tri u nedjelju: Poznate satnice utakmica za 21. kolo Premijer lige

Očekuje nas dosta uzbuđenja

Tri meča u subotu, tri u nedjelju: Poznate satnice utakmica za 21. kolo Premijer lige

E. Čaušević, foto: T. Hebib

Nakon više od tri mjeseca pauze proteklog vikenda konačno je nastavljena Premijer liga Bosne i Hercegovine. Već narednog vikenda na rasporedu su mečevi 21. kola ovog takmičenja, a poznate su i satnice utakmica.

Proteklog vikenda pratili smo mečeve 20. kola Premijer lige naše zemlje koja se nastavila nakon "zimskog sna", ali nažalost većinu mečeva otežali su i teški vremenski uslovi koji ovih dana vladaju u BiH.

Sutra i prekosutra se igraju mečevi četvrtfinala Kupa BiH, a već za vikend očekuju nas utakmice 21. kola Premijer lige.

Već su poznate i satnice mečeva narednog kola najjačeg ranga bh. fudbala. Tri meča gledat ćemo u subotu, dok su tri utakmice na rasporedu u nedjelju.

Novo kolo otvara se u subotu u 13 sati kada će na rasporedu biti utakmica u Trebinju gdje će se sastati Leotar i Igman. Sigurno je da se na ovom meču očekuje dosta uzbuđenja jer se ove ekipe grčevito bore za opstanak.

Pored utakmice u Trebinju u subotu ćemo gledati još dva meča. Od 16 sati na Grbavici ekipa Željezničara će ugostiti tuzlansku Slobodu.

Oglasi

Subotnji program što se tiče Premijer lige naše zemlje završava se derbi utakmicom između Veleža i Borca. Ovaj meč igra se na stadionu Rođeni s početkom u 18:30 sati.

Kao što smo već napomenuli i u nedjelju se igraju tri meča, a program također počinje u 13 sati kada ćemo gledati dvije utakmice.

U terminu od 13 sati sastaju se Zrinjski i Posušje koji će odigrati svoj meč u Čitluku na kojem Plemići igraju dok traju radovi na stadionu u Mostaru.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U istom terminu se igra i utakmica u Srebreniku gdje će Tuzla City dočekati Slogu Meridian.

Ovo kolo završava se velikim derbijem na Pecari između starih rivala Širokog Brijega i Sarajeva, a ova utakmica će početi u 16 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mustafa
Vico Zeljković je Putinov igrač. To najbolje dokazuju parole lešinara na uzakmici sa Širokim ! Te su parole šokirale slobodarsku Evropu. Vico stoji iza lešinara i tih parola. Ni prstom nije mrdnuo da se kazne vinovnici te sramote za cijelu našu BiH nego je stvar zataškao zajedno sa muslimanskim prodanim dušama u fudbalskom savezu BiH ! Treba tražiti od UEFE da ga suspenduje i zabrani mu rad u fudbalu i njemu i njegovim zelenim trabantima!
2 0
green_dragon
Lagano 200 maraka na Siroki....sigurica
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti