"Želimo osvojiti tri boda i na pauzu otići sa prvog mjesta"

Održana press konferencija HŠK Posušje

"Želimo osvojiti tri boda i na pauzu otići sa prvog mjesta"

S. Mlaćo

Posušje će sutra u okviru 15. kola Prve lige FBiH ugostiti banovićku Budućnost.

 Tri boda dijeli tim iz Hercegovine od jesenje titule i sigurno će sve učiniti izabranici Denisa Ćorića da to i ostvare.

 Jutros je na stadionu Mokri Dolac održana i press konferencija na kojoj su se medijima obratili trener Ćorić i kapiten Davor Landeka.

 “Igramo na domaćem terenu, dobro smo trenirali, želimo izaći na teren i osvojiti jesenju titulu. To nije mala stvar za nas kao ekipu koja je tek ušla iz višeg ranga“, kazao je Landeka.

 “Budućnost je kvalitetna ekipa sa kvalitetnim pojedincima i neće nam biti lako. Pokazali smo dobru igru svih 14 kola, zadnju sedmicu smo radili odlično. Nadam se da ćemo pristup sa treninga prenijeti na utakmicu i sa nova tri boda otići na zasluženi odmor“, dodao je šef struke Ćorić.

 Ćorić je kazao da Glavina i Buhač imaju kartone, te da neće moći nastupiti, dok je nekoliko igrača rovito i njihov status će biti jasan poslije današnjeg treninga.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

 “Ne opterećujem se time, uvjeren sam da će oni koji dobiju šansu dati svoj maksimum“, dodao je Ćorić.

 Meč na stadionu Mokri Dolac igra se sutra od 13 sati.

Top Komentari

HSKPosusje
Hajmo Dominik u prvu postavu konacno
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi