HŠK Zrinjski angažovao mladog Badića

Dolazi iz Borca

HŠK Zrinjski angažovao mladog Badića

Nova stanica u karijeri mladog bh. golmana Isaka Badića je Zrinjski iz Mostara.

Prethodnih godinu i pol dana Badić je proveo u Borcu, gdje je branio za juniorski sastav, ali nakon što je spletom okolnosti napustio banjalučki klub uslijedila je ponuda Zrinjskog koju je i prihvatio.

Ovaj bivši pionirski reprezentativac BiH je s Plemićima sve dogovorio, a po dolasku u novi klub nije skrivao zadovoljstvo, ističući kako je uvjeren da će u Zrinjskom dodatno napredovati i samim tim opravdati ukazano povjerenje.

Za Badića je Zrinjski četvrti klub u dosadašnjoj karijeri, obzirom da je pored Borca ranije nastupao za omladinske selekcije Sarajeva i Krajine iz Cazina.

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-19:

Kada je u pitanju Zrinjski, u Premijer ligi BiH za juniore Plemići se nalaze na drugom mjestu sa bodom manje u odnosu na Željezničar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi