Englezi u šoku zbog svlačionice koja očekuje Aston Villu u Mostaru

Meč se igra sredinom decembra

Englezi u šoku zbog svlačionice koja očekuje Aston Villu u Mostaru

Samir Mlaćo

Pred sami kraj ove godine, tačnije 14. decembra snage će u Mostaru odmjeriti bh. prvak Zrinjski i Aston Villa.

Bh. prvak već je igrao jedan meč protiv člana Premier lige Engleske te je na Villa Parku poražen u posljednjim sekundama sa 1:0.

Biće to sigurno veliki spektakl dolazak kluba iz kolijevke nogometa u našu zemlju, a treba istaći da Zrinjski nakon tri utakmice u grupi ima tri boda, a Aston Villa šest.

Prije ovog meča Zrinjski će u goste Legiji iz Varšave koja je proteklog četvrtka slavila u Mostaru 2:1.

Navijače Aston Ville svakako da je zanimalo gdje to uskoro idu njihovi ljubimci, ali nisu se obradovali kada su dobili fotografiju svlačionice na stadionu Zrinjskog.

Čak naprotiv, bili su zaprepašteni, a uz fotografiju su napisali:

Oglasi

This is the dressing room that awaits our boys for the last group game! 😧 This photo was from the Zrinjski Mostar v Legia Warsaw game.

Posted by Up The Villa on Saturday, October 28, 2023

"Ovo je svlačionica koja čeka naše momke u posljednjem meču grupne faze Konferencijske lige. Fotografiji je nastala na utakmici Zrinjskog i Legije", stoji na stranici Up The Villa.

Navijači Ville u komentarima su bili razočarani, ali bilo je i dosta šaljivih komentara.

"Stara škola", napisao je jedan od pratilaca naveene stranice.

Kako će sve izgledati kada Englezi dođu u Mostar ostaje da se vidi, no svakako da je nemoguće porediti bh. stadiona i stadione u Engleskoj koji su priča za sebe.

Ipak, UEFA je dozvolila Zrinjskom da susrete igra Pod Bijelim Brijegom te samim time klubovi nemaju prave na bilo kakve žalbe.

Aston Villa je trenutno petoplasirana momčad Premier lige Engleske i igra u sjajnoj formi. U posljednjih pet utakmica u prvenstvu slavila je četiri puta te jednom remizirala, dok je u Konferencijskoj ligi proteklog četvrtka slavila nad Alkmaarom sa 4:1 u gostima.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

HamzaVojvoda
U red za tus ako ima ikakav tus
0 1
miroljub.petrovic
Šok i vjeverica !!! Strasno kako su negativni komentari za kvazi novinara "smlaću",ocito vrsnog poznavatelja engleskog jezika
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi