Irfan Peljto sudi veliki derbi između Zrinjskog i Borca?

Čeka se zvanična potvrda

Irfan Peljto sudi veliki derbi između Zrinjskog i Borca? · Saznajemo

Endin Čaušević

Za vikend nas očekuju utakmice 22. kola WWin lige Bosne i Hercegovine, a derbi se igra u Mostaru gdje će se sastati Zrinjski i Borac.

Zrinjski i Borac ove sezone se bore za titulu prvaka naše zemlje i trenutno klub iz Banja Luke nalazi se u odličnoj situaciji da preuzme primat od kluba iz Mostara.

Borac u Mostar stiže sa devet bodova prednosti u odnosu na Zrinjski i sigurno je da nas očekuje itekako zanimljiva utakmica.

Meč između Zrinjskog i Borca igra se u nedjelju s početkom u 19 sati, a NSBiH još uvijek nije otkrio ko će suditi ovu utakmicu.

Međutim, kako nezvanično saznajemo derbi će pripasti najboljem bh. sudiji Irfanu Peljti koji bi se trebao naći na centru na meču Zrinjskog i Borca.

Oglasi

Peljto će prema svemu sudeći sa svojim pomoćnicima dijeliti pravdu u derbiju 22. kola, a uskoro se očekuje i potvrda od strane NSBiH.

Također, bit će poznata i ostala službena lica za mečeve koji će se igrati u subotu, nedjelju i ponedjeljak.

Podsjećamo, 22. kolo otvaraju u subotu Široki Brijeg i Sloga Meridian koji se sastaju od 13 sati, a tri sata kasnije igra se meč GOŠK - Posušje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pored toga u subotu od 18:30 sati gledat ćemo okršaj Sarajeva i Igmana, dok Zvijezda 09 u nedjelju od 14 sati dočekuje Željezničar.

Program 22. kola završava se u ponedjeljak kada će na stadionu Rođeni od 18 sati igrati Velež i Tuzla City.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

plemic
peljto je najbilji bih sudac. nema potrebe da sudi zrinjskom, veležu, želji, širokom ..., PELJTO BI TREBAO SUDITI SAMO BORCU.
2 1
Drakula
Vicin potrcko peTljo.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi