Poznati termini utakmica 22. kola WWin lige BiH: Program starta u subotu i završava u ponedjeljak

Čekaju nas zanimljivi dueli

Poznati termini utakmica 22. kola WWin lige BiH: Program starta u subotu i završava u ponedjeljak

E. Čaušević

Za vikend se nastavlja Wwin liga Bosne i Hercegovine kada će na rasporedu biti mečevi 22. kola, a već su poznati termini odigravanja svih utakmica.

Proteklog vikenda gledali smo dosta uzbuđenja na terenima u najjačem rangu bh. fudbala, a i u vikendu koji je pred nama čeka nas nekoliko zanimljivih susreta.

Na rasporedu će biti utakmice 22. kola koje će se igrati u tri dana jer program počinje u subotu, a završava se u ponedjeljak.

U subotu ćemo gledati tri utakmice najjačeg ranga bh. fudbala, dok nas u nedjelju očekuju dva meča. Kolo se završava u ponedjeljak kada će na rasporedu biti jedna utakmica.

Program 22. kola starta u subotu u 13 sati kada će se u Čitluku sastati Široki Brijeg i Sloga Meridian, dok istig dana od 16 sati GOŠK na svom terenu u Gabeli dočekuje ekipu Posušja.

Oglasi

U subotu nas čeka još jedna utakmica i to na Koševu gdje igraju Sarajevo i Igman, a ovaj meč počinje u 18:30 sati.

Potom nas u nedjelju čekaju dva meča. Program počinje u 14 sati kada će se u Ugljeviku sastati Zvijezda 09 i Željezničar, dok se u večeršnjim satima igra derbi 22. kola kada će u Mostaru snage odmjeriti Zrinjski i Borac. Ova utakmica će početi u 19 sati.

Program 22. kola WWin lige BiH završava se u ponedjeljak također utakmicom u Mostaru između Veleža i Tuzla Cityja, a meč se igra s početkom u 18 sati na stadionu Rođeni.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Raspored mečeva 22. kola WWin lige BiH:

Široki Brijeg - Sloga Meridian (subota 13 sati)
GOŠK - Posušje (subota 16 sati)
Sarajevo - Igman (subota 18:30 sati)
Zvijezda 09 - Željezničar (nedjelja 14 sati)
Zrinjski - Borac (nedjelja 19 sati)
Velež - Tuzla City (ponedjeljak 18 sati)

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

CRVENIDJAVOLI1922
Jeli moguće da Velež igra u Ponedjeljak i onda KUP u Srijedu pa ni najveće ekipe iz lige petice ne igraju 2 utakmice za manje od 48 sati?????
1 0
user1675926959
Priča se po kuloarima da ćete u ponedeljak dati tri boda TC,pa me zanima dali i koliko tu ima istine???Lijep pozdrav za Rođene
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi