Petrović: Žalim za još jednim golom u mreži Borca

Marinović zadovoljan igrom svoje ekipe u drugom dijelu

Petrović: Žalim za još jednim golom u mreži Borca

Samir Mlaćo, foto: Admin Čaušević

Zrinjski i Borac odigrali su prvi meč finala Kupa naše zemlje.

Plemići su poveli nakon pola sata igre preko Ćuže, što je bio i jedini pogodak na meču (1:0).

Zrinjski nosi gol prednosti i biće uzbudljivo u revanšu za dvije sedmice u Banjoj Luci.

Svoje viđenje meča dali su i treneri Željko Petrović i Vinko Marinović.

Prvi je riječ dobio Marinović.

Oglasi

"Čestitam Zrinjskom. Mislim da smo prvo poluvrijeme bili slabi, nismo napravili ništa, a Zrinjski je bio bolji. U drugom poluvremenu smo bili konkurentiji, imali i šanse za izjednačenje, ali nismo došli do gola.

Ostaje 1:0, otvorena utakmica nas očekuje u revanšu. Ima revanš, mi ćemo igrati drugačije i nadam se dobiti igrače koji danas nisu mogli nastupiti, a bilo ih je dosta.

Što se tiče prvenstva, idemo Tuzli City, nema puno vremena... Svaka utakmica je jako bitna, pogotovo ta sa Tuzlom City, idemo da slavimo i da se približimo našem cilju".

I Petrović je stigao pred kamere Arena TV.

"Nije završeno... Mi smo dobili 1:0, možemo da žalimo za još jednim golom. Prvo poluvrijeme smo bili odlični, ali to su dvije najbolje ekipe".

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Sada slijedi gostovanje GOŠK-u?

"Ima dosta igrača koji su na granici umora. Morat ćemo rotirati, koristit ćemo sve igrače, tako je bilo i ranije", dodao je Petrović.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi