10

Komentari (10)

Ecosport
Zato se Mirva lizo s Mamicem kako bi utopili tatinog sina negdje. Ali vratit će se on opet u Sarajevo cim stranci skontaju da mali nije evropski kalibar.
Ljacmu1
Barem nešto radi za razliku od Šoše koji bi beskonačno putovao umjesto da radi, a vi još pušili priču da je veliki radnik.
Husrefbeg22
Seronja. Nisu to hrvatski klubovi vec katolicki klubovi iz Bosne i Hercegovine. A b-h-cki katolici nisu Hrvati vec bosnjacki narod katolicke vjere koji se pod uticajem propagande iz Zagreba krajem 19. stoljeca izjasnio po prvi put u historiji kao Hrvati. Do tada su bilo latini ili rimo-katolici s bosanskom ili bosnjackom nacionalnosti. A s druge strane i Hrvati u Hrvatskoj (pored ovih hercegovackih) malo su hrvati, medu njima je veliki broj onih koji svoje etnicko porijeklo vuku od Bosnjaka ili cak Turaka i Albanaca koji su na silu pokrsteni. Pogledajte samo cista hrvatska prezimena Pasalic, Delic, (H)asanavic, Subasic itd.
user1655831611
Danas sva tri HRVATSKA Kluba pobijeduje Posušje Široki i Zrinjski
damir83
Hrvatski a u BiH, he djubre nacističko
Fejker
Hrvatski klubovi u Srbiji jel ?
Fejker
Ili si mislio na HŠK Hrvatski Šupacki Klub ?
Ljacmu1
Profa zna procijeniti, ali i pripremiti taktiku. Zato mislim da će biti dobro čuvan. Varešanović je znalac, samo mora više igrati timski jer često “carini” loptu i podići fizičku spremu da bi uspio u jačim ligama.
Hordas_00
Trebao je odgoditi, sljedeće sedmice grupna faza
pjanke.sa
Mogo si i odgoditi ako niste spremni.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.