Karačić zbog prvog gola spomenuo i sudiju, Rendulić čestitao ljudima 'iza zavjese'

Zrinjski siguran u Posušju

Karačić zbog prvog gola spomenuo i sudiju, Rendulić čestitao ljudima 'iza zavjese'

Samir Mlaćo

Snage su u Posušju danas odmjerili Posušje i Zrinjski.

Snage su u Posušju danas odmjerili Posušje i Zrinjski.

Zrinjski je slavio 2:0 i tako i zvanično osigurao naslov prvaka, dok su domaći u veoma teškoj situaciji kada je u pitanju ostanak u ligi.

Junak se dva pogotka bio i ove sezone nevjerovatni Nemanja Bilbija.

Nakon meča svoje viđenje susreta dali su trener Branko Karačić i Krunoslav Rendulić.

“Mogu reći da smo se kvalitetno suprostavili Zrinjskom. Do gola i greške golmana, te previd sudije bili smo ok. To je već bio kraj kada smo se otvorili i čestitam im na tituli. Idemo dalje u našim razmišljanjima i cilju da ostanemo u ligi. Nas očekuje nezahvalna situacija, do zadnjeg kola se neće znati ništa. Sve je otvoreno. Imamo teške protivnike, želimo biti na većoj razini u narednoj utakmici i nadam se da ćemo ostvariti cilj“, rekao je iskusni Karačić.

Riječ je dobio i Rendulić.

Prvo je dobio čestitke za titulu prvaka naše zemlje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Mi uvijek idemo na pobjedu, a prvo poluvrijeme to nije bilo bajno. Posložili smo se na poluvremenu i zaigrali kako znamo. Nedostajalo nam je pet – šest igrača, ali zamjene treba pohvaliti. Čestitam svima na tituli. Čestitam ljudima iz zavjese koji predano i marljivo rade, a tu mislim na doktore, čistačice, fizioterapeute, ljude koje održavaju teren...“, rekao je Rendulić.

Zrinjski u narednom kolu Slobodu, dok Posušje gostuje Širokom Brijegu.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi