HŠK Zrinjski i FK Olimpik u subotu igraju dvije utakmice

Po dogovoru klubova

HŠK Zrinjski i FK Olimpik u subotu igraju dvije utakmice

Polako se približava nastavak sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Predstojećeg vikenda velika većina timova iz domaćeg prvenstva odigrat će 'generalke', tj. posljednje pripremne utakmice uoči nastavka prvenstva. 

Mostarski HŠK Zrinjski u subotu će svoju generalnu provjeru imati protiv FK Olimpik. Zanimljivo, ova dva tima odigrat će dvije utakmice, prvu u 12h na čitlučkim Barama, a drugu u 16h u Mostaru na stadionu pod Bijelim Brijegom. Stručni stožeri oba tima dogovorila su ovakvu varijantu u želji da što više igrača u posljednjoj pripremnoj utakmici bude u što većoj minutaži.

Plemići će u nastavku prvenstva na svom stadionu 27.02. dočekati Krupu, dok će Olimpik na teško gostovanje u Banja Luku gdje će se suprotstaviti Borcu. 

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rodjak
a duel of two plastic clubs of the same tradition and rank,no matter who wins,no one cares
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi