14

Komentari (14)

Samo_Realno
A kome ce pomoci oduzimanje bodova od Zrinjskog? Borcu naravno , i nikome vise , znaci ovi pojedinci ovdje su Borcevi navijaci , i imaju pravo ovako da komentarisu, navijacki kao svi navijaci koji vole svoj tim.
zgembo.popuslic
Nije da branim Zrinjski, boli me neka stvar za njih, al treba bit posten pa reci da nije isto kad prekines utakmicu koja jos uvijek traje kao sto su radili navijaci Veleza i uprava Sarajeva i kad napravis nerede poslije utakmice koja je zvanicno zavrsena
Mostarac94
Brate napad je napad… Velez je osudio upad svojih navijaca a ovi podrzali napad svojih u tome je velika razlika
Mostarac1974
A kad si povratnik na uslovnoj kazni zbog nereda?Poželjno napravit opet nered.Jeli tako?
Realni
Hrvati drze disciplince,vecina su ili im je predsjednik hrvat
zgembo.popuslic
Govorim za kaznu o oduzimanju bodova, mislim da je to previse. A naravno da im treba opalit maksimalnu novcanu kaznu i suspendovati stadion na maksimalni broj utakmica jer su vec bili na uslovnoj kazni
Jugovina
Nije nitko podržao napda i ne izmišljaj. Pogotovo se upad nije desio odmah nakon kraja utkamice kako što lažno navodi ovaj pokušaj od novinara nego dobrih 4-5 minuta nakon kraja utakmice. Isto tako, trener Veleža je davao izjavu dok se u pozadini desio nered pa ne pije vodne ni izjava da su oni bili napadnuti. Nered nitko normalna ne opravdava ali ova orkestrirana i neobjektivna pisanja i insinuacije ne pomažu ni malo, dapače!
plemic
ni veležu nisu oduzimani bodovi kad su njihovi huligani radili sačekušu u tunelu.
Mostarac94
A sta drugo ocekivat, al hajde danas cd biti zvanicno ugaseni
Gr0hot
Sta ocekivat od neTkig tko Ust grb na prrsima nosi
Kakaks
Sramota dvostruki aršini ..fuj
user1676741915
Samo treba odrezati kaznu po pravilima saveza ni po babu ni pi stricevima nek se opamete
HBSC
Pa i tvoj pradjed je bio mozda u ustasama,jer kod Nacista nije sigurno
Kakaks
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.