Petrović nakon pobjede u Bihaću: Prepao sam se prije utakmice...
Petrović je svjestan da je njegov tim na pragu prolaza

Zrinjski na kraju slavio, te došao na korak do polufinala

Petrović nakon pobjede u Bihaću: Prepao sam se prije utakmice...

Samir Mlaćo, foto: T. Hebib

Zrinjski je danas minimalno slavio u Bihaću.

Zrinjski je minimalno slavio u Bihaću.

Bilo je 1:0 za Plemiće protiv federalnog prvoligaša i sigurno mogu u redovima premijerligaša biti zadovoljni. Svoje viđenje nakon meča za Arenu TV trebali su dati treneri Nedžad Žerić i Željko Petrović.

Prvi je riječ dobio Petrović.

"Poslije 45 godina sam ovdje. Davno sam bio ovdje... Ljudi nas dočekali lijepo, ljudski i pošteno. Prepao sam prije utakmice zbog terena, ali na kraju je sve dobro prošlo. Sve je ok.

Kod nas nema prvi i drugi sastav. To su igrači koji su bili najsvježiji, a teren je bio čudan. Glina ili šta. Nismo došli da kritikujemo nekoga, jasno je bilo da nema kukanja, rekli smo u svlačionici igrat 90 minuta, pružiti najbolje što se može i to je to. Bitno je samo da smo zdravi, a Jedinstvu želim puno sreće u prvenstvu, trebat će im.

Oglasi

Za nas je ovo najvjerovatnije prolaz u polufinale", rekao je Petrović.

Nedžad Žerić je predvodio sa klupe ekipu Jedinstva. Bišćani su imali i penal, no Imamagić nije iskoristio, tačnije Karačić je odbranio.

Iako se čekala izjava Žerića, na kraju je nije bilo.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Zrinjski se sada okreće prvenstvu, već u subotu Plemići gostuju kod Sloge u Modriči, dok Jedinstvo 09.03. nastavlja bitku za opstanak u Prvoj ligi FBiH.

Revanš meč ova dva tima igra se za 14 dana, no čini se da će biti samo formalnost.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

kenonitos
Za navijace zelje i sarajeva.... Da su ova dva kluba ovako odigrala i jos protivnik imao penal pa promasio mi bi svoje popljuvali ,negodovali ,psovali i sta sve jos,a evo vidimo kako je to kod drugih klubova normalno(protivnik,teren,min pobjeda). A da malo prestanemo blatit sve sto imamo i sto se radi mozda nas i krene...definitivno za posmatranje....
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi