HŠK Zrinjski od srijede na mini pripremama u Livnu
Plemići do srijede na zasluženom odmoru

U planu i utakmica s hrvatskim drugoligašem

HŠK Zrinjski od srijede na mini pripremama u Livnu

Momčad HŠK Zrinjski je od subotnjeg trijumfa u Doboju kod Kaknja i trijumfa nad tamošnjom Mladosti na zasluženom odmoru do srijede. 

Hari Vukas svojim je igračima dao tri slobodna dana a u srijedu će se Plemići zaputiti put Livna gdje će ekipa odraditi mini pripreme tijekom reprezentativne pauze.

Za vrijeme boravka u Livnu Zrinjski će trenirati na stadionu NK Troglav a vrlo vjerojatno će odigrati i jednu pripremnu utakmicu a protivnik viceprvaku BiH bit će netko od hrvatskih drugoligaša. U igri su NK Dugopolje i NK Imotski a po dolasku u Livno znat će se točno s kim će Zrinjski odmjeriti snage.

Poslije reprezentativne stanke Zrinjski čeka gostovanje u Bijeljini kod zahuktalog FK Radnik.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

1capljinac
Daj nesto o velikanu iz Vrapčića koji je u prošlom tisućljeću još igrao sa Dortmundom brata ahahahahahaah
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi