HŠK Zrinjski potvrdio dolazak još jednog veznjaka

Stigao Dinko Trebotić

HŠK Zrinjski potvrdio dolazak još jednog veznjaka · Zvanično

M. Šljivak

HŠK Zrinjski potvrdio je dolazak još jednog igrača u svoj tim.

Novi fudbaler Plemića, kako je najvio SportSport.ba, postao je 30-godišnji vezni fudbaler Dinko Trebotić, koji je potpisao ugovor do 2022. godine.

HŠK Zrinjski službeno potvrđuje angažman Dinka Trebotića, 30-godišnjeg veznog igrača koji je danas potpisao ugovor do...

Posted by HŠK Zrinjski Mostar on Thursday, August 6, 2020

Trebotić je seniorski debi imao u dresu HNK Hajduk, u 1. HNL je igrao još za NK Lokomotiva i NK Slaven Belupo, a iz sebe ima iskustvo igranja i u Mađarskoj (Videoton FC, Kaposvari FC), Izraelu (Bnei Yehuda), Norveškoj, (Fredrikstad FK) i Bjelorusiji (Dinamo Minsk).

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi