Jakirović: Bit ćemo pametniji nakon prve utakmice

Najavio sutrašnji meč Pod Bijelim Brijegom

Jakirović: Bit ćemo pametniji nakon prve utakmice

S. Mlaćo
U Zrinjskom su spremni za prvi meč prvog pretkola Lige prvaka.

U Mostaru sutra stiže Sheriff Tiraspol, koji je favorit, no jasno je da se Plemići neće lako predati.

“Imamo svježe informacije o njima, pripremili smo se dobro, pripreme smo iskoristili jako dobro. Gledamo optimistično, stadion je rasprodan, a naš cilj je proći dalje. Smatram da imam kontinuitet, vidjet ćemo. Bit ćemo mnogo pametniji nakon prve utakmice“, kazao je šef struke Plemića Sergej Jakirović.

“Ekipa je u dobrom stanju, pauza je bila kratka. Igrali smo tri jako dobro utakmice na pripremama, podijelili smo minutažu svima, te su svi spremni izuzev Jakovljevića i Jankovića“.

Koliko imate informacija o rivalu, kakvu utakmicu očekujete?

“Mislim da se možemo nositi sa njima. Kod njih je princip dovođenja igrača isti.  Ode jedan, a dovedu drugog koji je jako sličan. Sada je tu novi trener, moj kolega i prijatelj Stjepan Tomas. I njemu treba vremena dok prenese svoju viziju i filozofiju. Mislim da imamo mi prednost u momčadskoj igri, u uigranosti“.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

 

 

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

bk123
Sretno sutra i ako Bog da do dobrog rezultata
10 2
Kosilica20
Želim vam da sto prije ispadnete . Sa ovakvim navijačima mjesto vam je u sumi. Sheriff do pobjede
3 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi