Zrinjski vodio, pa na kraju došao do boda

Jakirović: Remi je realan ishod derbija

9

Komentari (9)

C.Banks
I Velež i Sarajevo dali po dva gola, samo što su neki pobrkali mreže. Šteta sta Slaviša uradi, mogli smo sahranit svinjski, još da je sudio crveni na početku, a bio je
lalinjo
Kasnite sa sahranom već više od pola sezone,kasno ste se upalili kao dizel,ništa od toga,tablica i bodovna razlika je jedina prava istina i odnosu kvalitete momčadi,Veležu fali 3-4 jača pojačanja da budu pravi,al od toga ništa,jer para vrti tamo di burgija neće.
UM1905ZM
Steta sto ne udje stativa....
King_Kenny
@lalinjo ...kad Zrinjski ponovi Vele,ov proslogodisnji nastup u Europi ja cu tada priznati da je titula posteno osvojena,ali oni ce se obruksti u prvom pretkolu.
lalinjo
A zašto je titula nepošteno osvojena,daj mi jedan kvalitetan argument ?? I kakve veze ima Veležov nastup u Europi sa nastupom Zrinjskog?
Baco
Nije neposteno ali je bilo malo od sudija zastite.U svakom slucaju čestitke ,uvijek je neko nekom naginjo...
lalinjo
Pa toga ima u svakoj utakmici i svakoj ligi na svijetu,nije to ništa novo,a niti smo otkrili toplu vodu,dominacija Zrinjskog je ove sezone bila prejaka,a to jasno pokazuje i statistika,jer brojevi ne lažu. 30 utakmica 24 pobjede 5 nerješeno 1 poraz 77 bodova 69 golova 12 primljenih golova i još nije gotovo prvenstvo. Hvala na čestitkama,sportski pozdrav.
bk123
Trena tebi i igračima HVALA za čudesnu sezonu...poslje Sarajeva i titule vidi se da su igrači glavama na zasluženom odmoru i neka su...odraditi ovo do kraja rutinski i spremiti se za pokušaj da se napravi nešto u Europi ...čestitke za sve i za sinoćnju utakmicu.... čestitke i Veležu i sretno im u kupu....sinoć se vidjelo da su u prednosti jer su još u igri a mi na odmoru.... čestitke za prvenstvo a njima sretno u kupu
Baco
Nerealan si ,a to je tvoj problem...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.