HŠK Zrinjski: Slobodan Milanović pojačava Plemiće?

Mostarski klub već traži nove igrače

HŠK Zrinjski: Slobodan Milanović pojačava Plemiće?

Sjajno krilo Krupe Slobodan Milanović od iduće bi sezone vrlo lako dres FK Krupa zamijeniti onim HŠK Zrinjski.

Kontakti između Milanovića i Zrinjskog postoje već neko vrijeme a navodno je malo nedostajalo da ovo odlično krilo postane igračem aktualnog prvaka BiH i početkom ove sezone.

Do ovog transfera bi sada moglo doći lakše budući da je Krupa izgubila status Premijerligaša i za očekivati je da ambicije nisu igranje u nižem rangu. S druge strane, kako god završi ova sezona za Plemiće, mostarski tim će vjerojatno ući u rekonstrukciju većih razmjera.

Miloš Filipović napustit će klub i pristupiti grčkom prvoligašu Larisi, dok Abid Mujagić nije barem u ovoj polusezoni pokazao da je pojačanje za mostarski tim. Neizvjesna je budućnost i Staniše Mandića pa bi klub dovođenjem Milanovića osigurao, uz Emana Markovića i drugo kvalitetno rješenje na krilnim pozicijama. Tu poziciju može kvalitetno odigrati i Kristijan Stanić mladić koji je skrenuo pozornost na sebe u ovoj sezoni.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Milanović, inače rođen u Kozarskoj Dubici 1992 godine je u karijeri osim u Krupi igrao i u dresovima gradačačke Zvijezde, Modriče Maxime, prijedorskog Rudara i srbijanskog FK Beograd.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi