Sve je spremno da se izbaci Tirana: Zrinjski odradio posljednji trening
Foto: HŠK Zrinjski

Plemići favoriti

Sve je spremno da se izbaci Tirana: Zrinjski odradio posljednji trening

E. Ganibegović

Posljednji od tri bh. predstavnika koji će sutra na teren u Konferencijskoj ligi je Zrinjski.

Prvak Bosne i Hercegovine jedini u društvu Veleža i Tuzla Cityja u revanš drugog pretkola ulazi s prednošću iz prve utakmice, nakon što su u prvoj utakmici pogotkom Nemanje Bilbije savladali Tiranu s 0:1 na Air Albania stadionu.

Izabranici Sergeja Jakirovića večeras su u Mostaru odradili posljednji trening pred revanš s prvacima Albanije i s pravom možemo reći da su favoriti za prolazak dalje.

[facebook]https://www.facebook.com/hsk.zrinjski/posts/pfbid02ZNkBY2LdjVGVbeETt8Suiq9TaXYrLgNUydoH1i4BPmj6Kh9sNg35SB9nffArRn1ql[/facebook]

Ukoliko ovjere prolaz u treće pretkolo, tamo ih očekuje dvomeč protiv kazahstanskog prvaka Tobola iz Konstanayja koji je s ukupnih 3:0 izbacio gibraltarski Lincoln Red Imps.

Podsjetimo, duel Zrinjski - Tirana igra se s početkom od 21 sat.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Ranije će na teren Velež koji na Malti od 20 sati igra revanš protiv Hamruna, dok Tuzla City od 20:45 dočekuje AZ Alkmaar na Grbavici.

I Velež i City su prve mečeve na Grbavici, odnosno u Holandiji, izgubili sa po 1:0. 

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bk123
Idemo polako s Božijom pomoći....
5 1
Zrinjski vs Tirana 1 : 3
4 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi