HŠK Zrinjski u prijateljskom meču bolji od HNK Tomislav

Slavili sa 3:0

HŠK Zrinjski u prijateljskom meču bolji od HNK Tomislav

Endin Čaušević

Fudbaleri Zrinjskog danas su odigrali prijateljsku utakmicu protiv HNK Tomislav.

Izabranici Blaža Sliškovića nekoliko dana pauze u Premijer ligi BiH iskoristili su za odigravanje prijateljskog meča. Zrinjski je danas gostovao u Tomislavgradu gdje su igrali protiv HNK Tomislav.

Slišković je šansu dao igračima koji nemaju pretjerano veliku minutažu ove sezone, a Plemići su na kraju uspjeli da pobijede sa 3:0.

Gosti su poveli u 26. minuti kada je gol postigao Samir Bekrić, dok smo dva preostala gola vidjeli u samom finišu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prvo je u 85. minuti na 2:0 povisio Tomislav Barbarić, dok je dvije minute kasnije konačnih 3:0 postavio Advan Kadušić.

Zrinjski: Kolak (od 46. Soldo), Galić (od 30. Kadušić), Barbarić, Gojković (od 60. Rodin), Rugašević, Savić (od 75. Hajdarević), Perišić (od 60. Čirjak), Bekrić (od 46. Barišić), Bencun (od 46. Mujagić), Marković (od 46. Šovšić), Veselinović (od 46. Mandić).

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi