HŠK Zrinjski: Vasilije Kolak sutra potpisuje ugovor
Dres FK Igmana Vasilije Kolak zamijenit će onim HŠK Zrinjskim.

Pojačat će konkurenciju među golmanim u bh prvaku

HŠK Zrinjski: Vasilije Kolak sutra potpisuje ugovor

Vasilije Kolak sjajni 23-godišnji golman FK Igman iz Konjica sutra će potpisati ugovor s aktualnim bh prvakom HŠK Zrinjskim.

Kako je SportSport.ba već pisao, pregovori između najboljeg golmana Federalne lige i bh prvaka došli su u završnu fazu.

Ivan Brkić i Antonio Soldo dobit će jaku konkurenciju u vidu Vasilija Kolaka dok će mladi Bruno Šutalo najvjerojatnije završiti na posudbi u nekom klubu u kojem će moći dobiti više prigode za skupljati minute.

Vasilije Kolak je karijeru počeo u Trebinju, a osim Igmana branio je još za Zvijezdu iz Gradačca, Zvijezdu 09, te za Travnik. Kako SportSport.ba neslužbeno saznaje sada već bivši golman Igmana s Plemićima će potpisati ugovor na tri sezone.

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dino69
Dobar golman
11 2
sportsport
Sto me trznu,pomislih vasilije ostroski
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti