Junak protiv Alkmaara napustio Plemiće
Slavili su ga u Mostaru nakon golčine protiv Alkmaara

Tri odlaska danas potvrđena iz mostarskog kluba

Junak protiv Alkmaara napustio Plemiće

Samir Mlaćo

Iako je naknadno vraćen u ekipu, Zvonimir Kožulj neće biti član HŠK Zrinjski u drugom dijelu sezone.

Danas je to i zvnaično, pa je Kožulj završio svoju epizodu. Njega je prekrižio Krunoslav Rendulić nakon što nogometaš nije bio zadovoljan minutažom.

Odigrao je sjajna meč protiv Alkmaara u pobjedi 4:3, ali onda bio bez veće minutaže.

"Nema tu puno priče, Kožulj jednostavno više nije sa nama. Ima nas puno i on je odlučio da više neće biti dio ekipe", riječi su kojim se tada Rendulić oprostio od Zvonimira Kožulja.

Ipak, promjena trenera donijela je i povratak Kožulja, no ne dugo. Vrlo brzo razišao se nogometaš sa Plemićima i sada će u nove izazove.

Oglasi

To će prema svemu sudeći biti inostranstvo, no očekuje se zvanična potvrda.

Mostarski klub je potvrdio da klub napušta Andrija Balić, ali i golman Omer Niron.

Balić je bivši omladinski reprezentativac Hrvatske, dijete je Hajduka, a nastupao je i za italijanski Udinese.

Ipak, nije se naigrao u Mostaru i definitivno nije opravdao očekivanja.

Balić je karijeru počeo u dresu HNK Hajduk Split iz kojeg je prešao u talijanski Udinese Calcio, dok je u posljednje tri i pol godine igrao u Slovačkoj za FC DAC 1904 i MFK Dukla.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Po dolasku u Mostar u septembru prošle godine potpisao je dvogodišnji ugovor, no već sada je saradnja završena.

Zrinjski se trenutno sprema u Međugorju, a čini se da je prelazni rok za Plemiće i završen kada su pojačanja u pitanju, ali i odlasci.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SamoZrinjski
Lento sada slušaj me, igrača ti ne stidi se, oni samo prolaze,brzo te zaborave, ostajemo samo mi,tvoji vjerni Ultrasi, svud ćemo te nositi, s tobom se ponositi.
5 0
Hanibal
Sarajevo ga treba pod hitno preuzeti bez obestecenja. Kozulj je sakako dobar igrac, samo je bio zapostavljen u Zrinjskom.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi