Hudson-Odoi ne krije koji igrači su mu uzori u Chelseaju

Velika nada Plavaca

Hudson-Odoi ne krije koji igrači su mu uzori u Chelseaju

E. Čaušević

Callum Hudson-Odoi je velika nada engleskog fudbala, ali i Chelseaja gdje se dosta očekuje od ovog tinejdžera.

Hudson-Odoi je ove sezone dobio priliku da pokaže koliko može, te je u nekoliko utakmica oduševio svojim igrama. Dovoljno govori činjenica da je Bayern pokušao sve da ga dovede u janauru, ali nisu uspjeli.

Chelsea dosta nade polaže u ovog ofanzivnog fudbalera koji je proglašen i za jednog od najperspektivnijih igrača u Engleskoj. Ono što je najvažnije jeste da je strpljiv, te da vrijedno radi na treninzima londonskog kluba.

U razgovoru za engleske medije otkrio je da uživa trenirati sa velikim zvijezdama, te da ima nekoliko uzora u Chelseaju.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Cijeli život radim maksimalno i to je jedini put za fudbalera. Uvijek mi je bio san da obučem dres Chelseaja i budem konačno jedan domaći igrač. Svaki trening gledam da naučim nešto novo, ali su mi svi saigrači olakšali maksimalno da se uklopim u tim. Od svih nešto učim, ali posebno su tu Hazard, Willian i Pedro koji su sjajni. Oni igraju na poziciji kao i ja i to su ljudi koji su mi uzori jer se ima šta vidjeti i naučiti", rekao je Hudson-Odoi.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi