Navijači bijesni na Sarrija zbog stavljanja Kepe na gol, Španac im čudesnom odbranom začepio usta
Španac je čudesno odbranio pokušaj Mitrovića i sačuvao svoju mrežu

Mladi golman je danas imao nekoliko sjajnih intervencija

Navijači bijesni na Sarrija zbog stavljanja Kepe na gol, Španac im čudesnom odbranom začepio usta

S. Pašalić

Maurizio Sarri je u današnjoj utakmici koju je Chelsea igrao protiv Fulhama ponovo na gol stavio Kepu Arrizabalagu.

Najskuplji golman na svijetu je zbog odbijanja poslušnosti teneru u utakmici Carabao kupa protiv Manchester Cityja završio na klupi u narednoj utakmici u Premier ligi koju je Chelsea igrao protiv Tottenhama i mnogi su mislili da će se to desiti i danas.

Ipak to se nije desilo i Kepa je današnju utakmicu krenuo od prve minuta na golu Chelseaja, a navijačima Chelseaja se to nije svidjelo pa su na društvenim mrežama odlučili pokazati svoje nezadovoljstvo svojom odlukom.

Mladi golman im je svojim odbranam danas začepio usta, a posebno se izdvojila situacija iz 26 minute kada je Mitrović pucao, a golman Chelseaja sjajno intervenisao i spasio svoj tim.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ljiljan
Nije problem u njegovim golmanskim sposobnostima, stvar je postivanja kluba i trenera
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi