Pogledajte Llorisovo čudo kojim je spasio Francusku
Foto - Screenshot

Nevjerovatna intervencija

Pogledajte Llorisovo čudo kojim je spasio Francusku

M. Šljivak

Reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je sinoć na Grbavici od Francuske sa 1:0.

Antoine Griezmann je zabio jedini gol na utakmici u 60. minuti meča, ali bh. selekcija je odigrala jako dobar meč i dobro se branila u većem dijelu susreta.

Lako su Zmajevi mogli doći i do prednosti u 25. minuti meča. Međutim, Hugo Lloris je nestvarnom odbranom spriječio BiH da povede.

Miralem Pjanić je bio taj koji je ubacio iz kornera, Anel Ahmedhodžić šutira glavom, a Lloris čudesnom odbranom spašava svoju selekciju.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Zaista vrhunska odbrana koja je na kraju Francuzima donijela mnogo i ko zna kako bi se utakmica razvijala da je selekcija BiH povela u ovom susretu.

Promo

Top Komentari

cogoH
Sreca da nismo dali go, onda bi bilo 1:6
2 21
Arnel925
Šteta ovdje da smo zabili uzeli bi 100%. Jedino vrijeme kad smo na trenutak izgubili koncentraciju je bilo kad smo primili gol inače smo igrali fenomenalnu utakmicu. Rezultat nije možda najbolji. Ali smo igrali protiv trenutno najbolje reprezentacije svijeta i suprostavili smo se kao slabo koja druga reprezentacija protiv nji. I sigurno ova igra jučer daje nam zapravo da budemo među top 25 selekcija svijeta ako ovako samo nastavimo nema zime za našu reprezentaciju.
15 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi