Sluša i ne vjeruje šta čuje: Lloris na meti nevjerovatnih kritika
Lloris na meti Carragherovih kritika.

Poznati kritičar opet u elementu

Sluša i ne vjeruje šta čuje: Lloris na meti nevjerovatnih kritika

Eldar Ganibegović

Hugo Lloris je dugogodišnji član Tottenhama i jedan od fudbalera bez kojeg je postava londonskog tima skoro nezamisliva. Ipak, sada se i on našao na meti velikih kritika.

Kada se spomene ime Huga Llorisa prva asocijacija je Tottenham na čijem golu francuski golman stoji već dugo godina. 

Ipak, sada je i on naišao na salve kritika. Jamie Carragher vjeruje da Tottenham mora promijeniti golmana i udaljiti svog kapitena iz prve postave. 

Lloris je u Lyon stigao prije deset godina iz Lyona u transferu vrijednom 12,6 miliona eura, no često je igrao toplo-hladno za klub i pravio neke velike greške.

Francuz ima ugovor sa Spursima do 2024. godine, ali Carragher tvrdi da bi Spursi uskoro trebali razmisliti o pronalaženju njegove zamjene ako žele krenuti u borbu za naslove.

"Godinama sam razmišljao o tome. Znam da je osvojio Svjetsko prvenstvo, ali nije dovoljno dobar golman", rekao je Carragher za The Overlap.

Oglasi

"U smislu borbe za trofeje i prave izazove, on nije dovoljno dobar. Nemam ime za vas, ali pogledajti City koji je doveo Edersona ili Liverpool s Alissonom", rekao je Jamie, pa zaključio:

"Mislim da Antonio Conte što prije treba da dovede vrhunskog golmana i stopera."

Podsjetimo, Tottenham se ranije dovodio u vezu s golmanom Atletico Madrida Janom Oblakom. Još uvijek postoji mogućnost da Slovenac na ljeto pređe u Tottenham.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Lloris je upisao 436 nastupa za Tottenham, ali još nije osvojio srebro s klubom. Primio je 487 golova, a 148 puta sačuvao mrežu netaknutom.

Ove sezone je nastupio na 20 mečeva za Spurse i šest puta sačuvao mrežu. 

Top Komentari

adis_D11
Carragher I Gery Neville 2 najveca debila, sta oni imaju koga komentarisati. I onda se cude kad ih ljudi nece ni da pozdrave.
2 0
RuthlessDyni
Ne znam ko Carraghera doživljava ozbiljno?
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti