Huligani Legije pretukli 13-godišnjaka, njegovog oca i djeda

Nemile scene

Huligani Legije pretukli 13-godišnjaka, njegovog oca i djeda

E. Škorić

Sramotno ponašanje huligana koji se predstavljaju kao navijači varšavske Legije.

Prije subotnje utakmice protiv Warte iz Poznanja dogodio se incident o kojem bruje mediji u Poljskoj.

Naime, Warta svoje domaće utakmice igra u Grodzisk Wielkopolskom. Automobil u kojem je bo dječak zajedno s ocem i djedom vozio se automobilu koji se pokvario upravo na putu prema navedenom gradu.

Njih troje stali su pored puta čekavši da im neko pomogne, a onda su dočekali automobil u kojem je bilo pet huligana iz Varšave. Teško su pretukli i dječaka i njegovog oca i djeda, a njemu su ukrali dres.

Policajci su kasnije priveli osumnjičene za napad. Dvojica su puštena jer nisu bili učesnici nemilog događaja, dok se protiv preostale trojice pokrenula istraga.

Napadači imaju između 21 i 31 godinu. Oni su stanovnici Varšave i okolnih gradova. Jedan od njih je ranije imao kriminalni dosje.

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

Sada im je predviđena zatvrorska kazna od najmanje dvije godine.

Top Komentari

Ruto
"Automobil u kojem je bo dječak zajedno s ocem i djedom vozio se automobilu koji se pokvario upravo na putu prema navedenom gradu." Pa može li se provjeriti prije nego što se objavi???
10 0
Klackalica
Sta su im Boysi uradili, sad se na djeci iživljavaju
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi