Paklen doček za Dinamovce u Varšavi, Poljaci već počeli s osvetom

Utakmica se igra večeras

Paklen doček za Dinamovce u Varšavi, Poljaci već počeli s osvetom

A. Čaušević

Navijači neredi prijete da obilježe revanš susret 3. pretkola Lige prvaka između Legije i Dinama.

Nakon "krvave" uvertire u zagrebačkom naselju Dubrave gdje su Bad Blue Boysi nanijeli poraz navijačima Legije u Varšavi se čeka osveta pristalica poljskog kluba.

Prema nekim informacijama osveta je počela još sinoć kad su nastradala četvorica navijača Dinama i to na glavnom trgu u Varšavi.

Glasine koje kruže su te da je 30-ak pristalica Legije napalo navijače Dinanama. Neki su i snimljeni kako šepaju ulicama prijestolnice Poljske.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Međutim, još uvijek nije potvrdio da li se radi o BBB-a koji su doputovali iz Hrvatske ili je jednostavno riječ i ljudima hrvatske nacionalnosti.

U Varšavu bi trebalo stići oko 200 navijača Dinama. Interes za utakmicu je veliki, a na tribinama će sigurno biti preko 30 hiljada gledatelja. Prvi meč je završen 1:1.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ante G.
Je li moguce da neko na jednom portalu napise "neki su primjeceni da sepaju"... Koliko god pomisli covjek da je ovo dno novinarstva, na dnevnoj bazi iznenadite citaoce nekom bravurom. Kapa dole, neunistivi ste.
11 2
Realist
Ovdje se ne radi o BBB jer je tek danas zakazan njihov dolazak, ovdje se radi o obicnim ljudim koji su jednostavno bili u krivo vrijeme na krivom mjestu, a pravi degenek sljedi veceras.
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi