Huligani ni večeras ne spavaju

Navijači Lillea nezadovoljni

Huligani ni večeras ne spavaju

E. Škorić
Teme:

Posljednjih dana dosta je ružnih vijesti s nogometnih terena, a huligani su danas posebno 'raspoloženi'.

U Londonu su West Hamovi huligani napali igrače i tjerali vlasnike kluba nezadovoljni rezultatima, bilo je ružnih scena i na nižerazrednim terenima u BiH, ali i u Lilleu.

Desetine navijača Lillea su po završetku meča upali na teren u pokušaju da se obračunaju s igračima koji su odigrali 1:1 s Montpellierom.

Bilo je i fizičkih obračuna, na kraju su organi reda i mira uspjeli da sprovedu igrače do svlačionica, a nezadovoljni huligani prijete da ovo nije sve i da će nastaviti sa sličnim stvarima ukoliko se igra njihovog tima ne poboljša.

Lille je s 28 bodova pretposljednji tim u Ligi 1, ali i dalje ima nade da se može spasiti jer je prvi tim iznad opasne zone u prednosti samo jedan bod. Ono što navijače plaši je činjenica da je klub posljednji put slavio krajem januara.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi