Hulk: Ako odem, neću zaboraviti Porto

Brazilac vezan za svoj klub

Hulk: Ako odem, neću zaboraviti Porto

Brazilac koji nastupa u redovima Porta, Hulk ovog ljeta će najverovatnije napustiti redove ove ekipe. Kako se pretpostavlja sjajni napadač je pred potpisom za Chelsea.  

Ipak, 25-godišnjak je obećao da neće nikada zaboraviti šta je njegov trenutni klub uradio za njega i njegovu karijeru.

 

"Došlo je vrijeme da napustim Porto. Ovaj klub i navijači će uvijek imati posebno mjesto u mom srcu. Mogu samo da im se zahvalim za podršku koju su mi pružili", priznao je Hulk nastavivši:

 

"Nastavit ću da radim i stajat ću čvrsto na zemlji. Osvojio sam mnogo trofeja u protekle četiri godine u Portu i mislim da imam dobar odnos sa svima. Uživao sam ovdje i siguran sam da će svi razumjeti zašto sam donio takvu odluku, ako odem".

Potražite više informacija na temu Primeira liga:

 

Hulkov ugovor sa Portom ističe u junu 2016. godine, ali će ovaj napadač gotovo sigurno ovog ljeta napustiti Dragao.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.