Hulk iz automobila pozdravljao navijače, a onda je vidio dijete s posebnim potrebama

Potez za pamćenje

Hulk iz automobila pozdravljao navijače, a onda je vidio dijete s posebnim potrebama

E. Čaušević
Teme:

Brazilski fudbaler Hulk oduševio je fudbalsku javnost svojim potezom.

Hulk se vratio u Brazil početkom prošle godine nakon što je pet sezona nastupao u Kini. Ovaj 36-godišnjak potpisao je za Atletico Mineiro gdje je nastavio da pruža sjajne partije.

U Brazilu je Hulk zaista velika zvijezda, a danas je pokazao da ga slava nije pokvarila i da je ostao čvrsto na zemlji.

Naime, na društvenim mrežama pojavio se video na kojem se vidi kako je Hulk nakon treninga Atletica stao da pozdravi navijače, a onda je napravio potez za pamćenje.

Pored automobila bila je žena koja je u rukama nosila svog sina koji je inače dijete sa posebnim potrebama. On je veliki fan Hulka i ispunio mu se san što je imao priliku da upozna ovog fudbalera.

Hulk ga je prvo pozdravio iz automobila, a zatim je odlučio da izađe i da s njim napravi fotografiju za pamćenje.

Ovaj potez sigurno je uljepšao dan i život ovom dječaku i on će to pamtiti dok je živ, a njegova majka je od sreće čak i zaplakala.

Hulk je oduševio fudbalsku javnost jer je pokazao da ima veliko srce, te dokaz koliko male stvari mogu da usreće djecu i ostave im lijepu uspomenu koje će pamtiti do kraja života.

Top Komentari

Ratnik
Uvijek kada vidim njega, mislim na montirane klipove od rusa, kako mrezu cjepa i kako golman u gol zavrsi od jakog suta, kako ima snazan sut, da pokvari loptu i tako dalje hahahaha Samo pravi snazan sut moze pokvariti loptu a to samo bosanac moze hahahaha
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi