Šta se dešava sa Hulkom? Za dva sata izgubio šest kilograma, ne može ni da urinira

U klubu ga zaboravili

Šta se dešava sa Hulkom? Za dva sata izgubio šest kilograma, ne može ni da urinira

A. Čaušević
Teme:

Givanildo Vieira de Souza poznatiji kao Hulk iza sebe ima najtežu utakmicu u karijeri.

Atletico Mineiro je gostovao Flamengu u utakmici brazilskog Kupa, a 35-godišnjak je imao problema sa dehidracijom tokom susreta.

Međutim, dehidracija je bila blagi problem za noćnu moru koja je uslijedila nakon što je utakmica na kultnom stadionu Maracana okončana.

Brazilski napadač je igrao svih 90 minuta u porazu njegovog tima rezultatom 2:0, a tokom susreta Hulk je značajno smršao, tačnije izgubio je 6 kilograma.

"Otkako sam došao u Atletico ova utakmica me najviše iscrpila. Izgubio sam šest kilograma. Bio sam umoran."

Oglasi

"Kada sam počeo utakmicu vagao sam 97 kilograma, a završio je sa 91", kazao je Hulk koji je stadion napustio tek u 4 ujutro po lokalnom vremenu.

"Zvali su me na antidoping kontrolu. Ostao sam tamo četiri sata. Popio sam 30 litara vode i nisam mogao da uriniram. Nekako sam uspio i konačno mogu kući."

U međuvremenu su u klubu zaboravili na Hulka pa su touptovali za Belo Horizonte pa se iskusni ofanzivac sam morao vratiti kući.

Inače bivši napadač Zenita i Porta se mnogo znoji i tokom treninga gdje također gubi kilažu što jako brine sve u Atletico Mineiru.

Top Komentari

denimen9
Ne znam zašto se bezveze umara lik, njegovo je da šuta po golu čim pređe centar
2 0
Noname992
30 litara vode. WTF
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi