Hulk: Sretan sam u Zenitu

Brazilac spreman da produži ugovor sa ruskim timom

Hulk: Sretan sam u Zenitu

Endin Čaušević

Brazilski napadač Hulk izjavio je da nema namjeru da napušta Zenit na kraju sezone.

Hulk je kazao da je spreman da produži ugovor sa ovom ekipom do ljeta 2025. godine, te da je sretan u Rusiji.

29-godišnji napadač u Zenit je stigao 2012. godine iz Porta, a u ovoj sezoni do sada je u 17 utakmica postigao deset golova, te dodao 15 asistencija. Brazilac je priznao da je u početku imao problema da se privikne na novu sredinu.

„Bilo je problema u početku, ali sada sam sretan u klubu i nemam namjeru da idem. Ugovor mi važi do 2019. godine, ali spreman sam da potpišem novi do 2025. godine“, rekao je Hulk, te dodao:

„U potpunosti sam se navikao na grad i ovo je sada moj novi dom. Imam odličan odnos sa navijačima, igračima i svima u klubu. Nema razloga da idem iz Zenita“.

Hulk je ove sezone u tri utakmice Lige prvaka postigao tri gola. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.