Teško onom s kim je pričala - Kamerman uhvatio navijačicu u sceni za pamćenje

Nevjerovatna situacija

Teško onom s kim je pričala - Kamerman uhvatio navijačicu u sceni za pamćenje

Midhat Šljivak

Instituto je kao gost savladao Huracan s 3:1 u duelu 9. kola argentinskog Liga Kupa, no glavna priča s ovog meča je navijačica koju su kamere uhvatile u finišu utakmice dok razgovara na telefon. Teško onom s kim je pričala

Na tribine sportskih događaja širom svijeta dolaze različiti tipovi ljudi. Sve je više žena koje vole pogledati fudbalsku utakmicu, a neke od njih zapadnu za oko snimateljima, pa na taj način steknu popularnost.

Ipak, scena koja se dešavala u Argentini protekle noći osvaja svijet. Kamerman je uhvatio jednu navijačicu u trenucima dok se, po svemu sudeći, žestoko raspravljala putem telefona.

Kako je na semaforu u posljednjim sekundama utakmice bilo 3:1 za goste, kamerman je tražio zanimljive detalje na tribinama i uspio ih je naći.

Pažnju mu je privukla djevojka koja je razgovarala telefonom. Zbog nečeg je bila veoma bijesna i to je jasno pokazala reakcijama koje je imala.

Oglasi

Naravno, ova scena osvaja svijet. Apsolutno svi su sigurni da je neki dečko ozbiljno 'nastradao' jer teško da ženu može nešto izbiti iz cipela osim svađa s izabranikom.

Pogledajte ovu zaista simpatičnu i zanimljivu scenu koja se dešavala na tribinama stadiona Adolfo Duco u Buenos Airesu.

Što se terena tiče gosti su slavili s 3:1 iako je domaći tim od pete minute imao prednost od 1:0 pogotkom Sonore.

Već do 21. minute desio se preokret. Gosti su okrenuli rezultat pogocima Albertenga i Adriana Martineza, a konačnih 3:1 postavio je Rodriguez u 69. minuti meča.

Instituto je ovom pobjedom skočio na treće mjesto tabele s 14 bodova, a Huracan je pao na šestu poziciju i ima 13 osvojenih bodova.

Oglasi